[ www.cybermagic.hu ]

Ma 2023. április 1, szombat, Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.

Szolgáltatásaink

  • Kereskedelem
  • Webhoszting
  • Szerver bérlés
  • Szervíz
  • Fejlesztés
  • Webdesign
  • Internet értékesítés
  • Skype egyenleg és szolgáltatások értékesítése
  • VOIP szolgáltatások

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Munkatársaink

Androsovics Zoltán
Üzletvezetõ
+36/20-4629-234
(ügyfélszolgálati telefonszám)
Fax: +36/72-20-00-18

Fejlesztések

Pedagógusok Órakeret Kiszámítása
[pok.cybermagic.hu]

Hirdetés

Üdvözöljük a CYBER MAGIC Bt. weblapján.
Cégünk teljes körű számítástechnikai szolgáltatásokat nyújt intézményeknek, cégeknek és egyéni megrendelők részére.Bizalommal várjuk megkeresését !
     
    
Levelezési beállítások és FTP visszakapott levelek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. december 08. kedd, 20:54

új szerverTisztelt Ügyfeleink!

LEVELEK VISSZAÁLLÍTÁSA A RENDSZERBEN!

A mai napon mindenkinek vissza lettek állítva a levelei a szerveren. Akinél nem jelennek meg az egyedileg létrehozott mappái az kattintson a  "Folders" Menűre és a képernyő alján "Unsubscribe/Subscribe" részben megtalálja a mappáit. Visszaállítása a mappa nevére kattintva "Subscribe" gombot megnyomva a rendszer visszaállítja a mappát a benne lévő levelekkel. Visszaállítás után egy oldalfrissítés után meg is jelennek a bal oldalon a mappák és benne a levelek.

A 2009. december 13-án szervercsere történt, melynek a konfigurálása jelen pillanatban is folyik. Amik változtak:

- Webes levelezés elérése: A http://core.cybermagic.hu/webmail/src/login.php címen érhető el. A felhasználói névhez eddig az e-mail címet kellett megadni, de @ helyett . volt, ami megváltozott és az e-mail címet kell megadni @-al. Azaz például magician.cybermagic.hu helyett most Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. használatos. Kezdeti alap jelszavakról vagy telefonon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen kérem kedves ügyfeleimet érdeklődjenek.

 A kezdeti levelezési jelszó megváltoztatására a levelező rendszerben belépve az Options menüben a Change Password menüpont alatt mindenki saját maga meg tudja változtatni.

A webes felhasználókat kérem, hogy új FTP belépési nevükkel és jelszavukkal kapcsolatban keressenek meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 CYBER MAGIC Bt.

Módosítás dátuma: 2010. december 21. kedd, 10:23
 
HSDPA/3G megosztás és VOIP telefon PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. június 23. kedd, 09:25

Cégünk megkezdte a költségtakarékos rendszerek kivitelezését, ami HSDPA/3G modemek vagy vezetékes Internet szolgáltatás mellet olcsó telefonálási lehetõséget tesz lehetõvé számítógép nélkül. Spóroljon telefon költségein és legyen hívható ingyen is.

A részletekrõl érdeklõdjön elérhetõségeinken vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Módosítás dátuma: 2009. június 23. kedd, 10:14
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Oldal 2 / 2